Germandat de Sant Joan Baptista Mutualitat de previsió Social - Germandat de Sant Joan Baptista
Inici Contactar Mapa web
Cat Esp
La Germandat - Presentació

Benvinguts a la pàgina web de la Germandat de Sant Joan Baptista. Com a nou president de l’entitat rebeu la meva salutació afectuosa.
La “Germandat”, com es coneix col•loquialment, és una mutualitat de previsió social fortament enraigada a Sant Celoni i comarca i molt vinculada amb el funcionament de L’Hospital.
Assumeixo la presidència amb la voluntat de servei cap el poble de Sant Celoni que és el meu i el de gran part de la meva família. El meu pare, “el Sr. Àngel”, va ésser un dels promotors incansables de la construcció del Nou Hospital de Sant Celoni i encara recordo com tota la família treballava hores i hores preparant les butlletes de la “tómbola” que s’instal•lava cada any en el pati de l’hotel Suís.
Amb aquest precedent prometo que treballaré amb els companys de la Junta Directiva i amb la Direcció/Gerència de L’Hospital per la millora de les prestacions i serveis sanitaris, per incrementar el nombre de socis i per modernitzar i fer més gran la Germandat. Està clar que com més forts siguem més beneficis podrem assolir tots plegats.
Estic a la vostra disposició per rebre i discutir els vostres comentaris sobre el funcionament de l’entitat i els suggeriments de millora.

Martí Pujol
President de la Germandat Sant Joan Baptista.

Consulti’ns com
associar-se
Com arribar
Col·laboradors
Atenció al client
Suggeriments

Descarregui els resultats de l'enquesta de Satisfacció 2017Descarregui el Qüestionari de SalutHORARI TELEFÒNIC DE PROGRAMACIÓ DE CONSULTES:
De dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 15 a 18:30 h.
El divendres de 10 a 14 h.

TELÈFON:
93 848 67 60


HORARI PRESENCIAL DE PROGRAMACIÓ DE CONSULTES:
De dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.
El Divendres de 9 a 14 h.HORARI D’OFICINA D’ATENCIÓ AL SOCI:
Matins de dilluns a divendres de 10 a 14 h.
Tardes de dilluns i dimecres de 15 a 17 h.

TELÉFON
93 510 81 00

Diputació, 34 Edifici de l’hospital de Sant Celoni - 08470 Sant Celoni (Barcelona) Tel. 93 867 03 17 - Fax 93 867 23 11 - germandathsc@gmail.com
Política de privacitat - Mapa Web - Disseny web