Germandat de Sant Joan Baptista Mutualitat de previsi Social - Germandat de Sant Joan Baptista
Inici Contactar Mapa web
Cat Esp
La Germandat - Presentació

Escrit de comiat del President sortint de la Germandat, Martí Pujol


Benvolguts/des socis/sòcies de la Germandat Sant Joan Baptista,
Ara fa 12 anys vaig accedir a la presidència d’aquesta entitat. Durant aquest temps he buscat sempre el bé de l’entitat. He treballat amb les direccions generals, els companys de les diferents juntes directives de la Germandat que s’han anat succeint i els òrgans administratius i financers de Germandat i Hospital de Sant Celoni per aconseguir millores en prestacions i qualitat assistencial; en atenció al client i reclamacions; en atenció telefònica; en solvència i transparència financera; etc. En cas d’alguna desavinença he procurat sempre buscar enteses positives. Demano disculpes si en algun moment algun soci s’ha sentit ofès per una meva actuació.


Vull agrair el suport a la Germandat Sant Joan Baptista dels dos Directors generals que he conegut, Dr Rafael Gotsens i Dr. Jordi Roca. També vull agrair la feina feta per tots els companys de les diferents juntes directives que s’han anat succeint amb relleus a la vicepresidència, secretaria i vocalies.


En l’última Assemblea General ordinària del 17 de juny de 2020, feta en modalitat telemàtica per motiu de la pandèmia de la Covid-19, ja vaig comunicar que el meu càrrec finalitzava reglamentàriament el dia 27 de juny i que es tenia de procedir a la renovació de la Junta Directiva.


Donat que la nova Junta Directiva s’ha constituït majoritàriament amb persones que ja formaven part de l’última junta presidida per mi mateix, em permeto la llicència de fer una petita presentació:
La nova Presidència va a càrrec de la Sra. Imma Luengo Anfrons, llicenciada en dret per la UAB, sòcia de l’Assessoria Fiscal-Laboral i Comptable LEGA SISTEMES S.L. i vicepresidenta de l’Associació Neurològica Baix Montseny. La Sra. Luengo era, fins el mes de juny, la vicepresidenta de la nostra entitat. Vull agrair-li la seva bona disposició per acceptar el càrrec en un moment complicat sense Director general, amb tota la problemàtica de la COVID i una colla de reptes interns per resoldre.


La Vicepresidència recau en la Sra. Anna Anglisano Roca que era vocal de l’última Junta Directiva. El Secretari continua sent el Sr. Jordi Deumal Jo. La Sra. Maria Llavina Esteve i la Sra. Marta Pujol Mogas continuen de Vocals. Finalment el Sr. Jeroni Becerra Ramos s’incorpora a la nova Junta com a Vocal per tal de completar els 6 membres reglamentaris.

A tots ells moltes gràcies per acceptar desinteressadament els càrrecs.


Amb aquest escrit de comiat desitjo a la nova Junta Directiva molts èxits en la gestió de la nostra entitat. Tindran el meu recolzament i, estic segur, el de tots els socis en el que faci falta.


Una abraçada a tothom,

Martí Pujol Forn

Dr. en Farmàcia Sant Celoni, novembre 2020

Consulti’ns com
associar-se
Com arribar
Col·laboradors
Atenció al client
Suggeriments

Descarregui els resultats de l'enquesta de Satisfacció 2017Descarregui el Qüestionari de SalutHORARI TELEFÒNIC DE PROGRAMACIÓ DE CONSULTES:
De dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 15 a 18:30 h.
El divendres de 10 a 14 h.

TELÈFON:
93 848 67 60


HORARI PRESENCIAL DE PROGRAMACIÓ DE CONSULTES:
De dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.
El Divendres de 9 a 14 h.HORARI D’OFICINA D’ATENCIÓ AL SOCI:
Matins de dilluns a divendres de 10 a 14 h.
Tardes de dilluns i dimecres de 15 a 17 h.

TELÉFON
93 510 81 00

Diputació, 34 Edifici de l’hospital de Sant Celoni - 08470 Sant Celoni (Barcelona) Tel. 93 867 03 17 - Fax 93 867 23 11 - germandat@hsceloni.cat
Política de privacitat - Mapa Web - Disseny web