Germandat de Sant Joan Baptista
Inicio Contactar Mapa web
Cat Esp
La Germandat - Presentación

Escrit de comiat del President sortint de la Germandat, Martí Pujol


Benvolguts/des socis/sòcies de la Germandat Sant Joan Baptista,
Ara fa 12 anys vaig accedir a la presidència d’aquesta entitat. Durant aquest temps he buscat sempre el bé de l’entitat. He treballat amb les direccions generals, els companys de les diferents juntes directives de la Germandat que s’han anat succeint i els òrgans administratius i financers de Germandat i Hospital de Sant Celoni per aconseguir millores en prestacions i qualitat assistencial; en atenció al client i reclamacions; en atenció telefònica; en solvència i transparència financera; etc. En cas d’alguna desavinença he procurat sempre buscar enteses positives. Demano disculpes si en algun moment algun soci s’ha sentit ofès per una meva actuació.


Vull agrair el suport a la Germandat Sant Joan Baptista dels dos Directors generals que he conegut, Dr Rafael Gotsens i Dr. Jordi Roca. També vull agrair la feina feta per tots els companys de les diferents juntes directives que s’han anat succeint amb relleus a la vicepresidència, secretaria i vocalies.


En l’última Assemblea General ordinària del 17 de juny de 2020, feta en modalitat telemàtica per motiu de la pandèmia de la Covid-19, ja vaig comunicar que el meu càrrec finalitzava reglamentàriament el dia 27 de juny i que es tenia de procedir a la renovació de la Junta Directiva.


Donat que la nova Junta Directiva s’ha constituït majoritàriament amb persones que ja formaven part de l’última junta presidida per mi mateix, em permeto la llicència de fer una petita presentació:
La nova Presidència va a càrrec de la Sra. Imma Luengo Anfrons, llicenciada en dret per la UAB, sòcia de l’Assessoria Fiscal-Laboral i Comptable LEGA SISTEMES S.L. i vicepresidenta de l’Associació Neurològica Baix Montseny. La Sra. Luengo era, fins el mes de juny, la vicepresidenta de la nostra entitat. Vull agrair-li la seva bona disposició per acceptar el càrrec en un moment complicat sense Director general, amb tota la problemàtica de la COVID i una colla de reptes interns per resoldre.


La Vicepresidència recau en la Sra. Anna Anglisano Roca que era vocal de l’última Junta Directiva. El Secretari continua sent el Sr. Jordi Deumal Jo. La Sra. Maria Llavina Esteve i la Sra. Marta Pujol Mogas continuen de Vocals. Finalment el Sr. Jeroni Becerra Ramos s’incorpora a la nova Junta com a Vocal per tal de completar els 6 membres reglamentaris.

A tots ells moltes gràcies per acceptar desinteressadament els càrrecs.


Amb aquest escrit de comiat desitjo a la nova Junta Directiva molts èxits en la gestió de la nostra entitat. Tindran el meu recolzament i, estic segur, el de tots els socis en el que faci falta.


Una abraçada a tothom,

Martí Pujol Forn

Dr. en Farmàcia Sant Celoni, novembre 2020


Consúltenos como asociarse
Cómo llegar
Colaboradores
Atención al cliente
Sugerencias

Descargue los resultados de la encuesta de Satisfacción 2017Descárguese el Cuestionario de SaludHORARIO TELEFONICO DE PROGRAMACIÓN DE CONSULTAS:
De lunes a jueves de 10 a 13 h y de 15 a 18:30 h.
El viernes de 10 a 14 h.

TELÈFONO:
93 510 81 00


HORARIO PRESENCIAL DE PROGRAMACIÓN DE CONSULTAS:
Mañanas de lunes a viernes de 10 a 14 h.
Tardes de lunes a miercoles de 15 a 17 h.HORARIO DE OFICINA DE ATENCIÓN AL SOCIO:
De 9 a 13 h. y de 15 a 19 h. de lunes a jueves
De 9 a 14 h. viernes

TELÉFONO:
93 510 81 00

Diputación, 34 Edificio del hospital de Sant Celoni - 08470 Sant Celoni (Barcelona) Tel. 93 867 03 17 - Fax 93 867 23 11 - germandat@hsceloni.cat
Política de privacidad - Mapa Web - Diseño web