Germandat de Sant Joan Baptista Mutualitat de previsiˇ Social - Germandat de Sant Joan Baptista
Inici Contactar Mapa web
Cat Esp
Carta de comiat de l'expresident MartÝ Pujol

Benvolguts/des socis/s˛cies de la Germandat Sant Joan Baptista,


Ara fa 12 anys vaig accedir a la presidŔncia d'aquesta entitat. Durant aquest temps he buscat sempre el bÚ de l'entitat. He treballat amb les direccions generals, els companys de les diferents juntes directives de la Germandat que s'han anat succeint i els ˛rgans administratius i financers de Germandat i Hospital de Sant Celoni per aconseguir millores en prestacions i qualitat assistencial; en atenciˇ al client i reclamacions; en atenciˇ telef˛nica; en solvŔncia i transparŔncia financera; etc. En cas d'alguna desavinenša he procurat sempre buscar enteses positives. Demano disculpes si en algun moment algun soci s'ha sentit ofŔs per una meva actuaciˇ.


Vull agrair el suport a la Germandat Sant Joan Baptista dels dos Directors generals que he conegut, Dr Rafael Gotsens i Dr. Jordi Roca. TambÚ vull agrair la feina feta per tots els companys de les diferents juntes directives que s'han anat succeint amb relleus a la vicepresidŔncia, secretaria i vocalies.


En l'˙ltima Assemblea General ordinÓria del 17 de juny de 2020, feta en modalitat telemÓtica per motiu de la pandŔmia de la Covid-19, ja vaig comunicar que el meu cÓrrec finalitzava reglamentÓriament el dia 27 de juny i que es tenia de procedir a la renovaciˇ de la Junta Directiva.


Donat que la nova Junta Directiva s'ha constitu´t majoritÓriament amb persones que ja formaven part de l'˙ltima junta presidida per mi mateix, em permeto la llicŔncia de fer una petita presentaciˇ:


La nova PresidŔncia va a cÓrrec de la Sra. Imma Luengo Anfrons, llicenciada en dret per la UAB, s˛cia de l'Assessoria Fiscal-Laboral i Comptable LEGA SISTEMES S.L. i vicepresidenta de l'Associaciˇ Neurol˛gica Baix Montseny. La Sra. Luengo era, fins el mes de juny, la vicepresidenta de la nostra entitat. Vull agrair-li la seva bona disposiciˇ per acceptar el cÓrrec en un moment complicat sense Director general, amb tota la problemÓtica de la COVID i una colla de reptes interns per resoldre.


La VicepresidŔncia recau en la Sra. Anna Anglisano Roca que era vocal de l’˙ltima Junta Directiva. El Secretari continua sent el Sr. Jordi Deumal Jo. La Sra. Maria Llavina Esteve i la Sra. Marta Pujol Mogas continuen de Vocals. Finalment el Sr. Jeroni Becerra Ramos s'incorpora a la nova Junta com a Vocal per tal de completar els 6 membres reglamentaris.


A tots ells moltes grÓcies per acceptar desinteressadament els cÓrrecs. Amb aquest escrit de comiat desitjo a la nova Junta Directiva molts Ŕxits en la gestiˇ de la nostra entitat. Tindran el meu recolzament i, estic segur, el de tots els socis en el que faci falta.


Una abrašada a tothom,


MartÝ Pujol Forn

Dr. en FarmÓcia


Sant Celoni, novembre 2020

Consultiĺns com
associar-se
Com arribar
ColĚlaboradors
Atenciˇ al client
Suggeriments

Descarregui els resultats de l'enquesta de Satisfacciˇ 2017Descarregui el QŘestionari de SalutHORARI TELEFĎNIC DE PROGRAMACIË DE CONSULTES:
De dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 15 a 18:30 h.
El divendres de 10 a 14 h.

TEL╚FON:
93 848 67 60


HORARI PRESENCIAL DE PROGRAMACIË DE CONSULTES:
De dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.
El Divendres de 9 a 14 h.HORARI DĺOFICINA DĺATENCIË AL SOCI:
Matins de dilluns a divendres de 10 a 14 h.
Tardes de dilluns i dimecres de 15 a 17 h.

TEL╔FON
93 510 81 00

Diputaciˇ, 34 Edifici de lĺhospital de Sant Celoni - 08470 Sant Celoni (Barcelona) Tel. 93 867 03 17 - Fax 93 867 23 11 - germandat@hsceloni.cat
PolÝtica de privacitat - Mapa Web - Disseny web