Germandat de Sant Joan Baptista Mutualitat de previsió Social - Germandat de Sant Joan Baptista
Inici Contactar Mapa web
Cat Esp

Avís legal

Informació General

En compliment del que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, els comuniquem que el present lloc web www.germandat.cat és propietat de la La Germandat Sant Joan Baptista, MPS, amb domicili al carrer Dipurtació, núm. 34 (Edifici Hospital), 08470 – Sant Celoni (Barcelona).

NIF: V08995482.

Correu electrònic de contacte: germandat@hsceloni.es.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts i elements gràfics d’aquesta web són propietat de Germandat de Sant Joan Baptista, MPS o de terceres persones físiques o jurídiques que han autoritzat el seu ús i queden protegits per la legislació espanyola de Propietat intel•lectual.

Queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i mitjà tècnic, sense l’autorització de Germandat de Sant Joan Baptista, MPS, d’acord amb el que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel•lectual.

Enllaços a altres pàgines web

Germandat de Sant Joan Baptista, MPS facilita en aquest web enllaços a pàgines web d’altres societats, associacions i altres tercers, però no exerceix cap tipus de controls sobre les mateixes, ni es responsabilitza obligatòriament dels seus continguts.

La finalitat de publicar aquests accessos és sempre informativa i en cap cas assistencial.

Els usuaris que vulguin establir un link o enllaç al portal web de centrededia.net han de tenir en compte que aquest enllaç no implicarà en cap cas l’existència de cap relació entre Germandat de Sant Joan Baptista, MPS i la pàgina on s’estableixi l’enllaç o el seu propietari, ni l’acceptació o prestació de cap servei o aprovació dels continguts.

No es podrà declarar o donar a entendre que Germandat de Sant Joan Baptista, MPS ha autoritzat de manera expressa, ha supervisat o ha assumit els serveis o informacions ofertes a la pàgina web en la que s’ubiqui l’enllaç.

Germandat de Sant Joan Baptista, MPS no es responsabilitza dels continguts o serveis oferts al web on s’allotgi l’enllaç, incloent-ne la qualitat, exactitud, correcció o moralitat dels continguts. Tampoc es responsabilitza dels danys que l’usuari o usuària pugui sofrir a causa de l’accés a les pàgines de tercer on s’allotgin enllaços a les pàgines de Germandat de Sant Joan Baptista, MPS. La pàgina en la que s’allotgi l’enllaç als webs de Germandat de Sant Joan Baptista, MPS, excepte autorització expressa, no podrà contenir el logotip, la imatge, marca o denominació de Germandat de Sant Joan Baptista, MPS.

La pàgina on s’allotgi l’enllaç a les pàgines web de Germandat de Sant Joan Baptista, MPS no podrà tenir continguts ni oferir serveis de caràcter il•lícit, contraris a la moral o els bons costums socialment acceptats ni contraris a drets de tercers.

Limitacions de responsabilitat

Germandat de Sant Joan Baptista, MPS no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin ocasionar errors o omissions en els continguts, falta de responsabilitat del portal o la transmissió de virus o programes lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

Modificacions i actualitzacions

Germandat de Sant Joan Baptista, MPS es reserva la facultat de modificar i actualitzar la informació continguda en la web, així com la configuració, disponibilitat i presentació d’aquesta.

Estadístiques d’ús

Germandat de Sant Joan Baptista, MPS l’informa de que, en els seus llocs web, utilitza els serveis de Google Analytics amb finalitats exclusivament estadístiques. Pot consultar més informació a Política de cookies.

Consulti’ns com
associar-se
Com arribar
Col·laboradors
Atenció al client
Suggeriments

Descarregui els resultats de l'enquesta de Satisfacció 2017Descarregui el Qüestionari de SalutHORARI TELEFÒNIC DE PROGRAMACIÓ DE CONSULTES:
De dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 15 a 18:30 h.
El divendres de 10 a 14 h.

TELÈFON:
93 848 67 60


HORARI PRESENCIAL DE PROGRAMACIÓ DE CONSULTES:
De dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.
El Divendres de 9 a 14 h.HORARI D’OFICINA D’ATENCIÓ AL SOCI:
Matins de dilluns a divendres de 10 a 14 h.
Tardes de dilluns i dimecres de 15 a 17 h.

TELÉFON
93 510 81 00

Diputació, 34 Edifici de l’hospital de Sant Celoni - 08470 Sant Celoni (Barcelona) Tel. 93 867 03 17 - Fax 93 867 23 11 - germandat@gmail.com
Política de privacitat - Mapa Web - Disseny web